Sous Chef Kok

Sous Chef Kok

We zijn graag to the point. Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een Sous Chef die zorgt voor de kwaliteit van onze gerechten en keukenteams. De belangrijkste taken van de Sous’ Chef zijn:

Kwaliteit

  • De dag-evaluaties; hierop dagelijks anticiperen, aanpassen en problemen oppakken en verhelpen.
  • Constante kwaliteit waarborgen van onze recente kaart.
  • Zorg dragen dat de producten exact hetzelfde over de pass gaan zoals deze is vastgelegd.
  • Bureau de Wit; zie tevens punt 4

Snelheid

  • De omloopsnelheid in acht nemen, hierop inspelen wanneer dit niet binnen de norm valt.
  • Zorgen dat de gerechten binnen de gestelde norm klaar staan op de pass.

Kosten

  • Het bijhouden van aanbiedingen, volumeverkoop, speciale acties bij onze desbetreffende leveranciers.
  • Altijd alert te zijn voor betere prijzen van onze producten bij andere leveranciers.
  • Controle op de inkoop.
  • Controle op het correct gebruiken van InOne en kassasysteem Janssens m.b.t de bestellingen verwerken, derving en eigen verbruik.
  • Dag-evaluaties; besteding per persoon in de gaten houden en op anticiperen.

Administratie en controle van inkoop, hygiëne, allergenen etc.

  • Wekelijkse agenda (planning) door te spreken met algemeen management.
  • Het bijhouden van de rapporten van Bureau de Wit en hierop toe zien dat deze waar nodig ook aangepast worden.
  • Het ‘up to date’ houden van: Opstart- en afsluitlijsten, Mise en place lijsten, Temperatuurlijsten en Dervinglijsten.
  • Tevens erop toezien dat deze lijsten correct worden gebruikt.

Personeel

  • Toezien op de sollicitatieprocedure en aanname van fulltime en parttime personeel.
  • Het opleiden van nieuw personeel volgens de vastgelegde waarde en normen.
  • Het begeleiden van personeel in dienst.
  • Spoelkeuken aansturen.
  • Zorg dragen voor de nodige middelen, receptuur boeken, apparatuur enzovoorts, zodat het personeel zijn of haar werk naar behoren kan uitoefenen.

Productontwikkeling en verbetering

  • Ontwikkeling van de bestaande producten (verbetering) zoals:
  • Constante aanvoer van kwaliteit producten, vlees, vis, groentes, marinades, sauzen. Kortom, van de gehele kaart.

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als Sous Chef? Als jouw hart hiervan sneller gaat kloppen én je voldoet aan alle functie-eisen dan nodigen we je uit om te solliciteren.

We lezen graag waarom we jou uit moeten nodigen voor een gesprek en zien in jouw CV graag terug welke ervaring je hebt. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact met ons op.

Lijkt jou dit wat? Vul dan onderstaand formulier in:

//