Lightjockey

Lightjockey

Eetcafé Spijker is zeven dagen per week geopend, vanaf 11:00 uur tot en met ’s avonds laat. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag verandert het eetcafé in een gezellige kroeg waar meer dan 800 gasten op stap komen. Zeven dagen per week komt er meer dan 1.000 gasten, van jong tot oud, genieten van een drie gangen diner voor maar 17,50 euro! Het team bestaat uit ongeveer 50 jonge dames en heren, allen tussen de 18 en 24 jaar oud.

Wat ga je doen?

Ben jij altijd in voor een feestje en wil je tegelijk je geld verdienen? Vindt je het leuk om sfeer te maken en kan je werken met lichttechniek? Dan is Eetcafé Spijker op zoek naar jou als lightjockey. Elk weekend kun jij samen met de DJ het feestje maken! En vergeet ook niet zelf te feesten! 🎉

Wat verwachten we van je?

Eetcafé Spijker wordt donderdag, vrijdag en zaterdagavond omgebouwd tot het gezelligste feestcafé van Nederland. Met toppers achter de bar en de beste DJ’s kun jij deze avonden compleet maken! Je bent handig met de computer, ee hebt verstand van lichttechniek en hebt goed gevoel om met licht de juiste sfeer te zetten in combinatie met muziek.

Wat bieden we?

  • Werken in het gezelligste feestcafé waar elke dag anders is, van de reguliere stapavonden tot grote evenementen.
  • Een goed salaris.
  • We nemen je op in een fantastisch team met gezellige, hardwerkende collega’s waarbij we met z’n allen elke avond weer een feestje bouwen!
  • Voor goede resultaten zijn er beloningen als dagjes uit, leuke trainingen en veel waardering
  • Mogelijkheid om te leren en te groeien.

Lijkt jou dit iets?

Krijg je na het lezen al jeukende handen om aan de slag te gaan als LJ? Solliciteer snel!

//

Vanwege de huidige coronamaatregelen is Eetcafé Spijker tijdelijk gesloten. Volg ons op social media en blijf op de hoogte.