High Beer Eindhoven | Eetcafé Spijker

Weet jij ook nooit zo goed welk biertje je moet kiezen?! Doe meer bierkennis op bij Eetcafé Spijker en geniet van de voordeligste bierproeverij van Eindhoven! Op zoek naar een leuke manier om te borrelen met vrienden of een gezellige activiteit voor een vrijgezellenfeest? Dan ben je bij Eetcafé Spijker op de juiste plek! Hier vind je de stoere tegenhanger van de high tea en high wine, de high beer! Ideaal voor een gezellige middag borrelen of een uitje in het weekend.

Voor slechts € 21,50 (per persoon) geniet je al bij Eetcafé Spijker van drie speciaal voor jou geselecteerde speciaal bieren. De selectie is dan ook altijd anders! Wat wel altijd hetzelfde is, zijn het aantal biertjes en de expertise van onze biertoppers.

Bij gezellig borrelen hoort natuurlijk wat lekkers en daarom krijg je bij de high beer een bijpassende borrelplank met de lekkerste hapjes die perfect passen bij een goed glas bier! Reserveren is echter wel noodzakelijk; zo zorgen we ervoor dat we goed voorbereid zijn en dat jullie de leukste, beste en lekkerste high beer krijgen die jullie maar wensen.

Bij Eetcafé Spijker schenken we meer dan 100 bieren van tap en fles. De high beer is dus de manier om kennis te maken met een paar van onze lekkerste biertjes, ga op ontdekkingstocht en wie weet smaakt het naar meer!

Eetcafé Spijker – High Beer € 21,50

  • Drie speciaal voor jou geselecteerde speciaalbieren 🍺
  • Bourgondische bitterballen
  • Vers gesneden Catalaanse worst
  • Nacho’s met bacon, kaas en guacamole
  • En nog veel meer om te smullen! 😍

RESERVEER-HIER

divider-1

We zijn 7 dagen per week geopend.
Maandag t/m donderdag van 11.00 tot 02.00
Vrijdag t/m zaterdag van 11.00 tot 04.00
Zondag van 11.00 tot 02.00

Tel: +31 40 296 3689
Whatsapp: +31 40 296 3689