Bedrijfsleider eetcafé

Leidinggevende horeca

We zijn graag to the point. Daarom in het kort een paar belangrijke redenen:

  • Een leidinggevende baan bij het gezelligste eetcafé van Eindhoven.
  • Samen gaan voor de beste service aan gasten.
  • Een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Uitstekend carrièreperspectief

Enthousiast? Dit is slechts het begin: deze baan als bedrijfsleider op een bruisende werkplek heeft namelijk nóg veel meer te bieden.

Waar bijt jij je in vast?

In dit jonge eetcafé waar drie dagen per week een het eetcafé omgebouwd wordt naar feestcafé, zorg jij met een team bestaande uit meer dan 50 medewerkers voor niks anders dan tevreden bezoekers! Wekelijks komen er honderden gasten lunchen, meer dan duizend gasten genieten van een driegangenmenu en elke donderdag, vrijdag en zaterdag staat het vol met feestende jongeren!

Wat ga je doen?

Bij aankomst bij het café zet je samen met personeel de laatste tafels recht, haal je een doekje over de bar en zorg je dat alles klaar staat om weer een drukke lunch te draaien! Je zorgt dat de gasten genieten van een heerlijke lunch, de drankjes snel op tafel staan en elke gast de Spijker verlaat met een grote glimlach.

Later op de dag zet je alvast de reservaties neer voor het diner, eet je een hapje met het volledige team, en maak je je op voor een drukke avond. De eerste gasten komen binnen, je zorgt ervoor dat het personeel klaar staat en iedereen zijn/haar taak optimaal uitvoert. Je helpt mee waar nodig, en stuurt het team aan zodat de avond vlekkeloos verloopt. Na afloop pak je tevreden met elkaar een (speciaal) biertje, terugkijkend op weer een geslaagde avond!

Wie ben je?

Als leidinggevende ondersteun je de directeur-eigenaar in alle opzichten; zowel de financiële, de operationele als de commerciële verantwoordelijkheid. Jij bent operationeel een kanjer en samen met jouw team zorg jij dat elke dag succesvol verloopt. Als een echte ondernemer ben jij continu bezig met de verbetering en ontwikkeling van het eetcafé. Kortom: jij bent onmisbaar.

Wie zoeken wij?

   • Het allerbelangrijkste is dat je gastvrijheid in je DNA hebt. Dat maakt jou een gastheer/gastvrouw pur sang!
   • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je krijgt van ons letterlijk ‘de sleutel van de zaak‘ en je beseft dat je van A tot Z voor de zaak verantwoordelijk bent.
   • Je beschikt over goede leidinggevende capaciteiten en loopt zelf graag mee om het goede voorbeeld te geven.
   • Je hebt een horeca-opleiding succesvol afgerond, plus eventueel het diploma Sociale Hygiëne en Leermeester op zak.
   • Je hebt minstens 1 à 3 jaar leidinggevende ervaring in de horeca of in de detailhandel. Denk aan een baan als horecamanager, restaurantmanager of storemanager.
   • Je hebt een positieve instelling, bij jou is het glas altijd halfvol en smaken dingen naar meer.

Wat bieden we?

Wil jij het beste uit jezelf halen? Nooit stoppen met groeien? Dan ben je bij Eetcafé Spijker aan het juiste adres, wij geven talent de ruimte en een passende beloning. Regelmatig sparren we over jouw groei. Wat wil je nog leren? En wat wil je bereiken? Denk aan het doorgroeien naar een (nog) grotere locatie, of het aansturen van meerdere locaties. Wij helpen je om jouw dromen te realiseren. Jouw groei stopt nooit.

 • We geven jou een goed salaris conform CAO Horeca en doorgroeimogelijkheden.
 • We laten je graag meedenken om het concept te verbeteren.
 • We leiden je op met trainingen en laten je graag doorgroeien binnen Van Boxtel Horeca indien mogelijk.
 • We nemen je op in een fantastisch team met gezellige, hardwerkende collega’s

Etnhousiast?

Kun jij ons overtuigen met jouw track record, maar bovenal met jouw persoonlijkheid en drive? Vul onderstaand formulier dan volledig in!

//